Waarom een auto huren

Veel mensen denken nog steeds dat de huurwagen alleen bestemd is voor de rijken, de zakenlieden en alle individuen die zich meer kunnen veroorloven dan anderen. Dat is natuurlijk niet waar, want het huren van een auto loont zich, wie je ook bent. In het volgende schrijven we zes redenen waarom huren van een auto economisch en anderszins volkomen gerechtvaardigd is.

Waarom een auto huren? Hier zijn 6 redenen

1. 1. We huren een voertuig zodat we naar het buitenland kunnen reizen

Rent-a-car is een uiterst comfortabele en praktische ervaring van reizen in het buitenland, of het nu zakelijk of privé is. Met ons eigen gehuurde voertuig komen we precies waar we willen en wanneer we willen. Het geeft ons de mogelijkheid om zelfstandig plaatsen te verkennen, verder te gaan en dingen te zien die we anders zouden hebben gemist. Het huren van een voertuig is geschikt voor personen die op een privéreis zijn, of voor zakenmensen en zakelijke reizigers, van wie wordt verwacht dat ze een formele zakelijke relatie vormen, hun officiële taken vervullen en een zekere mate van innovatie vertonen.

2. 2. Een goed alternatief als uw auto in reparatie is

Kortetermijncontracten, zelfs voor een dag of twee, zijn heel gebruikelijk. Wanneer u een betaalbare oplossing en flexibiliteit in de vorm van een onafhankelijke aandrijving nodig heeft, is huren van een auto praktisch de enige keuze. Wanneer uw auto onverhoopt wordt gerepareerd, neem dan onmiddellijk contact op met Agio, wij bieden u een kwaliteitswagen aan tegen een redelijke prijs. Wat krijgt u er voor terug? Vrijheid, onzorgvuldigheid, veiligheid.

3. Door een auto te huren vermijden we bepaalde kosten

Ook voor een langere periode is verhuur een uitstekende keuze. De kostenbesparing is vooral te danken aan de brandstof (gehuurde voertuigen zijn praktisch nieuw, en dus lager verbruik), de verzekering van auto’s en personen (de kosten worden overgenomen door het bedrijf dat uw voertuig afhandelt). Bij het huren van een voertuig zijn er geen onderhoudskosten en kan het voertuig bijna overal worden afgeleverd. Hoe zit het met de huur van een auto? Die kosten zijn er gewoonweg niet, want wij nemen alle zorg over.

4. 4. Huur een voertuig dat u wenst

Het aanbod van verschillende voertuigen is meestal zeer groot. Bij Agio rent-a-car bieden we minstens 14 verschillende persoonlijke en lichtere bedrijfsvoertuigen aan, en heel wat prestigieuze voertuigen, zoals BMW 7 of Mercedes V 7 + 1 Avantgarde. Bij Agio krijgt u een geweldig voertuig voor een road trip voor twee personen, een reis met familie en vrienden, een zakelijke bijeenkomst of een grotere delegatie. Maak het niet moeilijk door voertuigen van de familieleden te combineren en huur liever ons wagenpark en bespaar kostbare tijd voor andere activiteiten.

5. 5. Reis in stijl met een gehuurd voertuig

Laten we eerlijk zijn, we willen vaak indruk maken op andere mensen met onze stijl en uitstraling. Omdat we niet elke dag een luxe auto nodig hebben en eigenlijk vrij duur is, is het zeker handiger om zo’n auto te huren. U wilt zich niet druk maken over veiligheid of comfort, dus het is een heel goed idee om onze voertuigen te huren, die nieuw zijn (de oudste is slechts 1 jaar oud), veilig en super comfortabel.

6. Meer doen

Bij speciale gelegenheden kunt u familie en vrienden verrassen. Nodig ze uit voor een picknick, lunch, opschepperij voor de afgunst… Mis ons VIP-aanbod niet voor bruiloften, zakenlunches, conferenties en andere soortgelijke bijeenkomsten. De auto is een dresscode en toont de houding van het individu ten opzichte van het evenement. Bij ons vindt u een perfect geschikt voertuig voor elk van de mogelijkheden die het leven biedt.

Huur bij ons een auto en wees gratis!

Waar kunt u een auto huren? De keuze is aan u, en een van de beste verhuurbedrijven is Agio. Wij hebben vestigingen in Ljubljana en Brnik en kunnen het voertuig desgewenst bij u afleveren.


Auto huren via Luxauto

Wilt u een auto huren, dan zit u goed bij Luxauto. Hier kiest u uit een groot wagenpark, met meer dan 1250 voertuigen, waarvan zo’n 750 personenwagens, 40 minibussen en 430 bestelwagens of 15 vrachtwagens